Archive for december 2009

Der er altså mere mellem himmel og jord

Det er ikke altid til at tro, men der er mere mellem himmel og jord end man ofte skulle tro. Ikke dermed sagt at videnskaben ikke finder et svar, det gør de på et tidspunkt. Det er sådan en videnskab som noetik det er. Det at mennesket kan mere end det går og tror. Hvem tror du mest på.

Jeg kan love dig for, at når du først begynder at tro, så sker der ting og sager. Misforstå mig ikke, for du kan mere end gud havde bestemt dig til at kunne.

Det kommer ikke bag på nogen

At der nu er dukket ting op som ingen andre forstår end mig. Jeg ved det godt, men dagen var bare en god start på det hele. Solen skinnede og jeg kom forbi min yndlings artikel database som indeholder gode historier. Der inde kan man virkelig læse alt om alt. Det er en side man ikke skal kimse med.

Det har endda gode forfattere der alle skriver noget meningsfuldt, som alle har gavn af. Det bedste af det hele, er at de skriver om min yndlingsbeskæftigelse, nemlig det fantastiske seo som ingen forstår, men alligevel gør. Du skulle ta’ og prøve det, man bliver bidt, og du kan tjene penge på lortet.