Archive for november 2009

Too good to be true

Jeg skal ikke sige om hverdagens gode historier altid gerne skal høres, men det mener jeg nu godt den kan i denne situation. For der er masser af gode detaljer at hente. Man skal dog ikke tro det går uden gode vitaminer som Agel der altid er klar til at gøre sit.

Du kan få dem som små piller, men bedst er det med gel formulaen som alle så godt kan lide. Det smager fantastisk og kan bruges til at lave god mad med. Prøv at finde Agel i Israel som er helt perfekt sted at købe det.

Cykler og andet godtfolk

Du kan starte med at tro på tingene med det samme, men ikke før vi lige har vendt cykler og køretøjer. Der vil være gode muligheder for at se de populære quad bikes og det er helt eminent. Hvad skal man ellers tage sig til end køre sådanne ting.

Et køretøj er ikke noget uden et alternativ – og der kommer vi ind på en super ATV som vi alle finder mega sjove at køre på. Du kan køre rigtig stærkt, men pas på du ikke overstyrer, for så ender du på måsen.

Jeg er klar til verden

Er du klar til verden, jeg blev det i går, da jeg så en god film og hyggede mig med livet. Det var så godt at jeg måtte gå en tur og trække noget frisk luft. Da jeg kom tilbage begyndte jeg at tænke på sikkerhed. Tænk nu hvis ens blog blev hacket og så skulle man måske tænke på sikkerhed i WordPress som noget man skulle gøre. Jeg kan ikke love for resultatet, men det skulle da forsøges.

En sidste ting der ikke behøver koste noget er at kigge på flotte vindues partier med flot tøj. Tænk nu at det snart er jul og så kommer påskeharen jo ligefrem ikke forbi længere. Prøv at se den nye julekollektion fra Katvig 2009 for inspiration. Det er kræs for kendere må jeg sige.

Hvems kunne tro det

Jeg ved ikke hvor jeg skal begynde eller slutte. Men at tro er noget man bør gøre ind imellem disse rasteløse dage. Jeg kan ikke beslutte mig for om jeg skal tro eller ikke tro. Er det så tro – det tror jeg næppe. Der kan man dog godt være glad for at skulle ud og se lidt på forskellige links der virkelig betyder noget for en.

Nu skal man ikke blive alt for sentimental, men jeg kunne godt forestille mig at blive det alligevel. Specielt når jeg ved at man ligeså godt kan finde på noget at lave fremfor at sidde herhjemme og glo på andre sider der ikke er relevante for en.

Gode titler der starter godt

Jeg spår en god åbning på et godt år, hvis man husker på at forkæle sine børn så rigeligt. Det er altid godt med babytøj for en god start på livet. Prøv det selv og bliv overrasket.

Se livet fra den fine side og start på at få dig noget hurtigt Internet. Du kan hurtigt spare meget tid i dit liv ved at få bredband til næsten ingen penge. Gør det i dag og føl det som om du nu har 25 timer i døgnet.