Archive for juli 2009

Hvem sagde livet var kedeligt

Jeg gjorde ikke da, og det bør du heller ikke mene. Der er altid noget at foretage sig, og er der ikke, så skaber du det selv. Det er hvad ingeniør konsulenter er bedst til, at se problemerne og så finde en løsning på dem.

Jeg siger ikke at du skal lave hvad som helst, men en god ide er måske bare at finde det billigste bredbånd og så komme ud over stepperne med hurtig og god internet. Hvad kan være bedre, jeg ved det ikke, men noget skal jo være det.

Jeg har dog prøvet alle de løsninger der findes, men ingen er ligeså gode som dem jeg lige har givet dig.

Tro ikke på hvad de siger når du siger det

Der er stor forskel på folk og deres anbefalinger, når man alligevel ikke kan se dem. Tro på at du sejrer over dem i længden, men bliv ikke for sød i knæene. Der er masser af børnetøj til de som gerne vil det. Du kan også finde det alt sammen i historien af Danmark.

Der er langt fra stavn til stævn, men ikke fra tudse til tidsel. Det skal du dog ikke være bekymret for, når man alligevel ikke passer på. Husk at Katvig er det foretrukne mærke for alle, der ikke lige ved det. Tro på det og start så med din store magtudgydelse.

hjælp til det her

Skal du lave WordPress Design, er det vigtigt at kunne læse både php og html, da WordPress er lavet i de koder.

Men husk, når du er igang med at designe et WordPress Theme så husk lige at lave WordPress søgemaskineoptimering på designet.

Man kan også lave et Blog Design – Redesign, hvor du simpelthen tager et eksisterende theme, og ændrer lidt i det… Så har du nemlig dit helt eget theme, helt lovligt… 😉