Archive for juni 2009

Hudii og salami manden

Dette er altså en god historie, som jeg meget gerne vil fortælle alle jeg møder og du skal være den første til at høre den. Den handler om manden Hudii som havde talenter indenfor sprøjtestøbt plast og bare gjorde alt hvad han kunne for at gøre det godt.

Dernæst elskede han at tegne, og bruge sin store viden om medicinske apparater til at tegne de ting og emner som kom ham for hovedet. Ikke synderligt var han lige startet, da han endelig mødte en der hjalp ham.

Sammen gik de ned ad gaden, hånd i hånd og spillede fandango. De nåede dog ikke længere end til at de fik lov til at udgive en ebog og var derfor mægtig glade.

links for 2009-06-25

links for 2009-06-24

links for 2009-06-23

links for 2009-06-19

Start i den nye verden

Et barn fødes og starter på verden. Men ikke nok med det, så kører det hele også på skinner derfra. Der er dog nogle som er lidt kreative og fødes som ingeniør konsulenter der giver den gas med tekniske dokumenter og andet.

Forestil dig en verden uden konsulenter der er klar til at hjælpe når tørsten er størst. Fortvivl ikke, 3D CAD konsulenter er der nok af og de er eksperter i at hjælpe andre mennesker. Men prøv det aldrig derhjemme, for hvem ved hvad de udtænker af sager.

Du skal derimod prøve at løsne sløret lidt for den nye verden, som alle går og tænker på. Hiv bukserne op, ned med ærmerne og kom så i gang. Det er outsourcing der er vejen frem – fortvivl aldrig på det. Jeg vil gerne hjælpe, men start først på en frisk.

links for 2009-06-13

Du kan jo tro hvad du vil

Jeg ved dog bedre end de fleste, og vil ikke høre mere brok fra dig om det. Du skal dog ikke vide dig for sikker på din sommerferie, da du kan have brændt nallerne godt og grundigt. Jeg er dog klar til at forklare om udstillingsmodeller og hvad der svarer til sådanne objekter man ikke altid var klar over.

Du skal dog ikke kimse af at være lidt mekanisk og slet ikke når man tænker over hvor slemt det kunne have været. Prøv dog at eksperimentere lidt med dine forskellige muligheder, det kan jo være livet lærer dig et eller andet.

Man bør ikke gøre det

Det er ikke altid velset at gøre det, men hvorfor ikke prøve alligvel. Når man nu ved hvor meget sikkerhed i WordPress betyder, hvorfor så få der gør det. Start nu med at spille smart og gør det rigtige fra start.

Jeg ville ønske at have haft lidt mere at tænke over inden jeg startede på sådan et projekt, men det havde jeg ikke og derfor faldt det lidt til jorden. Prøv alligevel at sparke lidt liv i wordpress søgemaskineoptimering når du nu alligvel er i gang. Jeg ved ikke med dig, men jeg er tændt på at det skal ske.

En model på træerne er bedre end ingen i hånden

Modeller er nogle sjove skabninger, men samtidig også friske på lidt af hvert. Jeg har ofte set dem gøre sig gældende i store reklamer, hvor jeg bare gerne ville se dem. Man skulle da være et skarn hvis man ikke kunne overveje et godt produkt design fremfor alle de poseringer de nu kommer med.

Hvem skal også være herre over god smag – ja, jeg stiller mig da gerne til rådighed, men hvem ved hvor længe den påstand holder. Jeg er trodsalt da bare en menigmand med en mening. Man skal ikke være for god for ikke at tro på en 3d model der holder længere end en grønsag i et aflukket køleskab.