Archive for maj 2009

Hr Jensen har startet det gode vejr

Ingen er tvivl om at sommeren er startet og shorts er fundet frem. Specielt dem som gerne vil lege med animationer har fået den store glæde frem. Men sørg nu for at få solcreme på, da du ellers risikerer at der går brandværdi i den. Du vil jo helst ikke få pixelfejl på dine hornhinder.

Det er dog en god ide i den forbindelse af lave nogle visualiseringer af det du gerne vil se på, så din grafik ikke bliver dårlig. Husk dog nu bare at giv den gas med billeder og andet som imponerer i den danske sommer.

God ferie til alle.

Skal du et hotel til rejse i ferien

Det er et velkendt fænomen at folk rejser væk på ferie i deres ferie. Og der får de som regel brug for et hotel som de kan overnatte på.

Men man skal ikke bare vælge hvilket som helst hotel, for der er virkelig mange at vælge imellem. Der er dem med kakerlakker og så er der dem uden. Du kan ikke vide på forhånd hvilke der er de gode, og hvilke der er de dårlige, men en ting er sikkert – der vil være en seng. At rejse er at leve som en forfatter en gang skrev, og du skal da også være et skarn, hvis du ikke vil bruge at rejse på et billigt hotel i Mallorca der har godt udsyn over havet.

Sørg for på din rejse til feriestederne at du har godt med solcreme med, ellers skal du måske købe det i hotellet.

Produktudvikling og rapid prototyping

Den anden dag stødte jeg på et rigtig spændende website for virksomheden DAVINCI development der beskæftiger sig med produktudvikling.

Samtidig er de Danmarks største leverandør af rapid prototying, med en stor maskinpark af rpt maskiner. De fremstiller 3d modeller, også kendt som en prototype, i meget forskellige materialer – der er sla, sls, polyjet og de kan faktisk også få fremstilt prototyper i metal og PUR afstøbninger.

Prøv selv at gå over på hjemmesiden og se galleriet af prototyper for at blive inspireret til hvad du kan med 3d modeller. Du kan også se deres referencer indenfor produktudvikling.

Når design det tæller

Du vil jo gerne have at dine produkter er godt designet, og det går man igennem at have en god industriel designer.Når man har det, så bør man se på form og farver, der er en god sammensætning.

Du skal dog også overveje den mekaniske konstruktion, da det er vigtigt i enhver produktudvikling hvor produktet skal være i fokus. Skab gode produkter igennem de rigtige leverandører og mennesker.

Når man starter sin produktudvikling kræves det en god plan, og når man har planen på plads, så starter projektet. Ved at starte projektet involverer man også en masse mennesker der allesammen skal gøre deres arbejde godt for at det hele går op i en højere enhed.